Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.
Hoe gebruik je dit platform?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Hoe vind ik vrijwilligerswerk dat bij mij past?

Hoe vind ik vrijwilligerswerk dat bij mij past?

Goed dat je je wilt gaan inzetten voor anderen! Via onze websites vind je gemakkelijk iets dat bij je past! Hoe? Lees hieronder verder. 

Zoek een leuke hulpvraag bij jou in de buurt!

Via de homepage kun je via de zoekbalk de hulpvragen bij jou in de buurt bekijken. Klik op ''Ik wil helpen'' en vul het balkje met 'Waar?' in. Hier voer je je postcode of woonplaats is. Klik vervolgens op zoeken. De hulpvragen bij jou in de buurt worden getoond. In het linker rijtje kun je ook de straal invoeren, door met het balkje te schuiven. Dit kan binnen een range van 1 t/m 50 km. Zoek je in een straal van 20 of 50 km dan worden er op een lokale site géén vragen getoond die buiten de regio van de site vallen. Je kunt in het linker rijtje tevens de categorieën selecteren die bij je passen. De website werkt automatisch de getoonde hulpvragen bij. 

Heb je iets gevonden dat bij je past? Maak dan een account aan als vrijwilliger en stuur de hulpvrager een bericht!

Helpcentrum_-_hoe_vind_ik_vrijwilligerswerk_dat__bij_mij_past.JPG

Plaats een (hulp)aanbod, zodat anderen jou kunnen vinden!

Met het plaatsen van het hulpaanbod geef je aan waar je interesses liggen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe vaak en waarmee je iemand wilt helpen.

Aanbevolen voor jou 

Op de site proberen we vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Hiervoor matchen we gebruikers met elkaar door middel van e-matching. Dit is een geavanceerd systeem en maakt o.a. gebruik van woonplaats en interesses. Zo worden automatisch hulpvragen of vacatures gezocht die passen bij je wensen. Deze aanbevolen hulpvragen en vacatures kun je vinden via jouw persoonlijke menu via 'Aanbevolen voor mij'.  

Doe de TEST op NLvoorelkaar

Wil je vrijwilligerswerk doen maar weet je niet wat bij je past? Niet gek want er is zoveel leuks wat je kunt doen! Wij ontwikkelden een unieke vrijwilligerswerk test om je te helpen kiezen welk vrijwilligerswerk bij jou past. Ontdek 'm hieronder!

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?