Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Huizenvoorelkaar is dé verzamelplaats voor vrijwillige inzet, hulp en zorg. Het is een frisse opvolger van de 'oude, vertrouwde' vacaturebank. Vraag & aanbod komt hier samen op één platform dat aansluit bij de manier waarop vrijwilligers-van-nu hun weg zoeken op het internet.

Op Huizenvoorelkaar zie je in één oogopslag wie hulp vraagt, wie het aanbiedt en wat er in de omgeving te doen is. Als iedereen een ander helpt, zijn wij allemaal geholpen! Je kunt:

 • als persoon jouw hulp aanbieden,
 • als organisatie iets aanbieden. Denk aan (gratis) dienstverlening, ruimte, advies,
 • hulp vragen voor jezelf,
 • hulp vragen namens een persoon/ cliënt,
 • als organisatie, vragen om vrijwilligers. Dit zijn dus vacatures,
 • als persoon reageren op een organisatie met een vacature,
 • als organisatie opzoek naar een geschikte vrijwilliger in het huidige aanbod.

Direct aan de slag!

 1. Maak een account aan
  Om gebruik te maken van Huizenvoorelkaar dien je eerst een account aan te maken. Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat precies je vraag of aanbod is. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt.
 2. Plaats je vraag of bied iets aan
  Je kunt nu aan de slag! Plaats een hulpvraag voor jezelf of namens een persoon, bied jouw hulp en expertise aan of reageer direct op een vraag van een persoon of organisatie.
 3. Kom met elkaar in contact
  Via Huizenvoorelkaar kun je veilig en snel met elkaar in contact komen. Stuur een berichtje en laat weten waarom jij geïnteresseerd bent. De ontvanger krijgt direct een melding van jouw berichtje. Soms kan het even duren, maar wie weet ben jij sneller geholpen dan je denkt!

Privacy
Je gegevens op Huizenvoorelkaar worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd. Wil je meer weten? Kijk dan hier hoe wij Huizenvoorelkaar betrouwbaar en veilig houden en hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

Vragen?
Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!