Vrijwilligers in gemeente Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Graag zou ik willen helpen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor wie of wat. Ik heb een paar uur per week over. Lees meer
 • Profielfoto van Thuishulp

  Hulp bij je thuis

  Geplaatst door Thuishulp namens Vrijwilligerscentrale Huizen
  Al bijna 30 jaar bieden wij vrijwillige hulp aan bij mensen thuis. Dit doen wij in situaties waarbij andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is. Wij hebben een pool van vrijwilligers die mensen in Hui... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 293 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Beschikbaar ca. 4 uur per week. Hulp welke het meeste nodig is, omdat ik iets terug wil doen voor mensen die buiten hun schuld minder af zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Hallo, Ik ben Jessica, 22 jaar oud en woon in Huizen. Momenteel zet ik mijn onderste vraag even op pauze. Zou u in deze tijden graag willen dat ik boodschappen voor u doe of misschien een spellet... Lees meer
 • Profielfoto van Ece

  Aanbod van Ece

  Geplaatst door Ece
  Ik heb heel veel tijd om te helpen en ik vind het gezellig! Lees meer
 • Profielfoto van Henriette

  Aanbod van Henriette

  Geplaatst door Henriette
  Ik heb 25 jaar als verzorgende gewerkt maar nu helaas thuis. Ik mis het werk en contact met mensen vooral ouderen. Daarom zou ik me in willen zetten voor deze doelgroep Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Omdat ik gestopt ben met werken, wil ik een deel van mijn tijd iets voor anderen betekenen. Ondersteunend of praktisch. Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Mensen laten opbloeien dmv aandacht een goed gevoel geven, hen zich gewaardeerd te laten voelen door zoveel mogelijk positieve energie over te brengen is mijn belangrijkste motivatie.Ik denk dat ik di... Lees meer
 • Profielfoto van Eric

  Aanbod van Eric

  Geplaatst door Eric
  Ik zit werk in de Evenementen Branche en nu i v m de corona Crisis zonder werk en wil mij graag nuttig maken als Vrijwilliger. In het verleden Vrijwilligers werk gedaan bij de voetselbank Bussum-Naar... Lees meer
 • Profielfoto van Endrie

  Aanbod van Endrie

  Geplaatst door Endrie
  Ik voel me goed als andere mensen kunnen helpen. Ik kan wel 1 of 2 dagen per week helpen. Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.