Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Thuishulp

  Hulp bij je thuis

  Geplaatst door Thuishulp namens Vrijwilligerscentrale Huizen
  Al bijna 30 jaar bieden wij vrijwillige hulp aan bij mensen thuis. Dit doen wij in situaties waarbij andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is. Wij hebben een pool van vrijwilligers die mensen in Hui... Lees meer
 • Profielfoto van Toos

  Aanbod van Toos

  Geplaatst door Toos
  Ik woon sinds kort in Huizen en wil graag weer wat nieuwe mensen ontmoeten en tegelijkertijd wat nuttigs doen met mijn tijd door te helpen met organisatie, baliewerk o,i,d, Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 226 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marleen

  administratie

  Geplaatst door Marleen
  ik kan zittend werk doen, vrolijk zijn en mijn best doen Lees meer
 • Profielfoto van Mitch

  Aanbod van Mitch

  Geplaatst door Mitch
  Beste lezer, Ik ben Mitch, 29 jaar en stel mijzelf beschikbaar als vrijwilliger. Mijn nieuwe contract bied mij in de gelegenheid om iets te doen, waar ik energie van krijg: iets voor een ander! Ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Mirjam

  Aanbod van Mirjam

  Geplaatst door Mirjam
  Hallo ik ben Mirjam, alleenstaande vrouw van 54 momenteel niet werkzaam, die graag vrijwillegers werk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Wil graag bonus oma zijn, kan goed overweg met k... Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Ik ben sinds 1 januari 2020 met pré pensioen. Mijn opleiding is huisschilder. Heb in diverse verpleeghuizen gewerkt en tot voor kort bij Tergooi ziekenhuis als logistiek medewerker. Vervoer op auto of... Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van René

  Geplaatst door René
  Ik heb veel ervaring in receptie werkzaamheden en het ontvangen van gasten. Ook het maken van reserveringen en diverse administratieve zaken zijn een onderdeel van de werkzaamheden. Klantvriendelijk... Lees meer
 • Profielfoto van Mia

  Aanbod van Mia

  Geplaatst door Mia
  er zijn veel eenzame mensen,wil wat betekenen voor de samenleving,en contacten aangaan,zelf ben ik wat vaker aan huis gebonden maar kan op deze manier misschien wat meer mensen ontmoeten. mocht er co... Lees meer
 • Profielfoto van Esmay

  Aanbod van Esmay

  Geplaatst door Esmay
  Door mijn ouders ben ik al jaren bezig met een goed doel, ik vind het leuk om dingen te doen en mensen te helpen. Ik studeer eventmanagement dus ondernemen en bezig zijn ben ik ondertussen aardig goed... Lees meer
 • Profielfoto van Armando

  Aanbod van Armando

  Geplaatst door Armando
  Ik heb mezelf voorgenomen om in 2020 meer voor anderen klaar te willen staan en dat ik naast mijn werk ook nog graag iets wil doen voor de samenleving. Zelf ben ik een jongvolwassene van 26 jaar en... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.