Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  hoi ik ben Marijke ben 49 jaar ik zoek een baan wat licht werk is momenteel loop ik thuis en ik vindt het leuk om in de zorg te werken om andere mensen te helpen, ik heb toen des tijds als huishoudst... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en contact met ze te hebben. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 180 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ivor

  Aanbod van Ivor

  Geplaatst door Ivor
  Graag wil ik de helpende hand bieden voor diegene die dat hard nodig hebben. Ben reeds vrijwilliger bij de Koninklijke Visio waar ik werk met blinde mensen. Ik wandel met een vast persoon en maak radi... Lees meer
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Graag wil mensen helpen met tuinonderhoud en klusjes in huis. Ook vind ik het leuk om voor mensen te koken. Huisdieren ben ik ook dol op en laat graag iemand z'n hondje uit. Mensen begeleiden naar he... Lees meer
 • Profielfoto van Kirsten

  Aanbod van Kirsten

  Geplaatst door Kirsten
  Ik wil graag vrijwilligers werk doen omdat ik op dit moment in de ziektewet thuis zit en graag onderzoek wil gaan doen naar welk werk mij aanspreekt en war voor werk lichamelijk goed te doen is. Lees meer
 • Profielfoto van Mohamad

  Aanbod van Mohamad

  Geplaatst door Mohamad
  Meedoen in de maatschappij en anderen helpen vind ik belangrijk. Ik kan 3-4 uur per week hiermee aan de slag. Lees meer
 • Profielfoto van Jacques

  Aanbod van Jacques

  Geplaatst door Jacques
  Ik wil wat betekenen voor de samenleving. Mijn voorheen betaalde functies waren administratief van opzet in de gezondheidzorg (controller zorgadm.) Geautomatiseerde systemen. Ben op zoek naar admini... Lees meer
 • Profielfoto van Gwen

  Aanbod van Gwen

  Geplaatst door Gwen
  Het lijkt me leuk iets voor een ander te kunnen beteken Lees meer
 • Profielfoto van Marco

  Aanbod van Marco

  Geplaatst door Marco
  vind het leuk om bezig te zijn.en iets voor een ander wat te doen Lees meer
 • Profielfoto van Mia

  Aanbod van Mia

  Geplaatst door Mia
  er zijn veel eenzame mensen,wil wat betekenen voor de samenleving,en contacten aangaan,zelf ben ik wat vaker aan huis gebonden maar kan op deze manier misschien wat meer mensen ontmoeten. mocht er co... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.