Vrijwilligers in gemeente Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik zou graag helpen bij iets maatschappelijks waar ik blij van word: bijv. Kinderen, bestrijding eenzaamheid, maatje, of een ander goed doel. Ik heb lange ervaring in de goede doelen sector en kijk nu... Lees meer
 • Profielfoto van Esmeralda

  Aanbod van Esmeralda

  Geplaatst door Esmeralda
  Ik ben een mensen mens die gelukkig word van andere mensen helpen Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 343 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Heidi Visser

  Aanbod van Heidi Visser

  Geplaatst door Heidi Visser
  Ik heb vroeger gewerkt als thuiszorghulp en daar heb ik bij ouderen huishouding en verzorging gedaan met veel plezier dat wil ik weer doen ouderen helpen ik ben 54 jaar moeder van 3 kinderen ik houd... Lees meer
 • Profielfoto van Annemiek

  Aanbod van Annemiek

  Geplaatst door Annemiek
  Het lijkt mij erg leuk om iets met andere mensen te doen, dit omdat ik veel vrije tijd heb en het leuk vind om met mensen te praten en gezelschap te brengen. Ik kan goed met ouderen om gaan en vind he... Lees meer
 • Profielfoto van Rianne

  Versa Geheugenhuis

  Geplaatst door Rianne namens versa welzijn
  Het Versa GeheugenHuis in Huizen is een ontmoetingsplek in een wijkcentrum, voor én door mensen met (beginnende) vergeetachtigheid/dementie uit Huizen en de BEL-gemeenten en hun mantelzorgers. U kunt ... Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  PR ondersteuning externe communicatie

  Geplaatst door Fred namens versa welzijn
  In Huizen heeft Versa Welzijn 3 wijkcentra en een jongerencentrum. In deze centra, maar ook daar buiten, wordt veel georganiseerd. Veel mensen zijn daarvan niet op de hoogte, mede daarom willen we dez... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  ik vind dat als er zo iets gebeurd in de wereld dan moet je elkaar wel helpen. dus waar ik kan helpen, graag. ik heb wel een baan maar heb best wel tijd om wat extra's te doen voor een ander. Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Ik heb tijdelijk meerdere dagdelen ter beschikking, met de voorkeur om samen te werken met een klant of collega, op een praktische of luchthartig sociale wijze! Lees meer
 • Profielfoto van Philip

  Aanbod van Philip

  Geplaatst door Philip
  Gepensioneerd sedert 2 jaar en voel mij verplicht mij voor de maatschappij nuttig te maken. Ben nu actief als commissielid tennisvereniging en buurtbemiddelaar bij Versa Welzijn. Wil mij actiever inze... Lees meer
 • Profielfoto van Daniel

  Aanbod van Daniel

  Geplaatst door Daniel
  Menselijke hulp en contact verzorgen. Rondje lopen, spelletje spelen, advies geven aan jongeren maar ook ouderen. Kan enkele uren in de week. Incidenteel of met regelmaat. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.