Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sabine

  Aanbod van Sabine

  Geplaatst door Sabine
  ik vind het leuk om met dieren om te gaan en dieren te verzorgen. Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van René

  Geplaatst door René
  Ik heb veel ervaring in receptie werkzaamheden en het ontvangen van gasten. Ook het maken van reserveringen en diverse administratieve zaken zijn een onderdeel van de werkzaamheden. Klantvriendelijk... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 180 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Tilly

  Aanbod van Tilly

  Geplaatst door Tilly
  Ik zou graag een ouder iemand willen bezoeken die erg vaak alleen is. Ik zou bijvoorbeeld met haar kunnen wandelen of gewoon bij haar thuis een praatje. Bioscoopje kan ook Museum kan ook. Ik zoek i... Lees meer
 • Profielfoto van Nils

  Aanbod van Nils

  Geplaatst door Nils
  Na mijn pensioen wil ik mij nuttig maken in het vrijwilligerswerk. Ben jaren penningmeester geweest in diverse organisaties/verenigingen. Ben financieel/administratief onderlegd en wil daar mijn steen... Lees meer
 • Profielfoto van Colinda

  Aanbod van Colinda

  Geplaatst door Colinda
  Ik ben 51jaar. Ik ben voor 2 jaar terug ontslagen na 27 jaar trouwe dienst. Reden te oud en te duur. Het vinden van wat anders valt niet mee op deze leeftijd en achter de gordijnen zitten is ook niet ... Lees meer
 • Profielfoto van Artil

  Aanbod van Artil

  Geplaatst door Artil
  Door mijn werk als promotor in een supermarkt ben ik achter mijn eigen sterke kanten gekomen en wat mij zelf gelukkig maakt als persoon. Het bieden van een luisterend oor, advies geven en er soms gewo... Lees meer
 • Profielfoto van Marian

  Kom gezellig koffie drinken

  Geplaatst door Marian namens Buurtestafette
  Elke zondagmiddag van 14:30 tot 15:30 uur kun je in kleine groepjes aanschuiven om gezellige gesprekken te voeren onder het genot van een kopje koffie. Per tafel hebben we verschillende thema's om ove... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Vrijwilliger Avond 4 daagse Lees meer
 • Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Samen helpen we elkaar! Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Helpen bij de avond4daagse Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.