Vrijwilligers in gemeente Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Vincent

  Aanbod van Vincent

  Geplaatst door Vincent
  Ik ben momenteel arbeidsongeschikt en heb daardoor tijd over voor anderen. Ik wil me graag als vrijwilliger inzetten om mensen te helpen met vragen en/of klussen op het gebied van computers en smartph... Lees meer
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van Arie

  Geplaatst door Arie
  Na bijna 50 jaar werken met pensioen en fysiek en geestelijk nog gezond, voor sommige dingen fit genoeg om nog iets voor anderen te kunnen betekenen. De vraag naar vrijwilligers is zo groot dat aan de... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 343 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Endrie

  Aanbod van Endrie

  Geplaatst door Endrie
  Het is goed als we kunnen elkaar helpen. Ik werk fulltime maar ik kan wel nog 1 of 2 dagen per week helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  VERVOER NODIG. Bijvoorkeur, Huisarts, ziekenhuis, familiebezoek etc? Ik breng u naar diverse bestemmingen in overleg. Lees meer
 • Profielfoto van Harm

  Aanbod van Harm

  Geplaatst door Harm
  ben gepensioeneerd, doe al vrijwilligerswerk op diverse fronten, ben graag met mijn handen bezig, tuinwerk is mijn hobby, maar ook klussen Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Door meer en andere sociale contacten aan te gaan en ondertussen praktische hulp te kunnen geven hoop ik de ander en mezelf te kunnen laten groeien. Lees meer
 • Profielfoto van Willemien

  Aanbod van Willemien

  Geplaatst door Willemien
  Naast een gezin en een drukke baan heb ik echt nog wel eens tijd over om iets voor een ander te doen.... incidentele dingen denk ik nu aan, of bijvoorbeeld voor een korte periode iemand wat intensieve... Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Aanbod van Mark

  Geplaatst door Mark
  46 jarige man in de wajong zoek een bezigheid om wat meer ritme op te bouwen. Kan goed koken en heb wat kennis omtrent tuinieren. Lees meer
 • Profielfoto van Herma

  Aanbod van Herma

  Geplaatst door Herma
  Ik ben specifiek geïnteresseerd in magazijnwerk bij de Voedselbank Gooi & Omstreken in Huizen. De Voedselbank dient twee goede doelen tegelijk. Aan de ene kant helpen ze mensen die (tijdelijk) niet ge... Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Omdat ik gestopt ben met werken, wil ik een deel van mijn tijd iets voor anderen betekenen. Ondersteunend of praktisch. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.