Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Raghdaa

  Aanbod van Raghdaa

  Geplaatst door Raghdaa
  Ik wil mensen oude mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Roy

  Klusjes op basis van uw gift

  Geplaatst door Roy
  Heitje Karweitje Huizen staat voor u klaar voor kleine klusjes te doen op basis van een vrijwilligersvergoeding die van te voren wordt afgesproken. kijk eerst op de website wat ik voor u kan betekenen... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 205 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Ik denk dat het voor mensen die van buiten Nederland komen belangrijk is om zo snel mogelijk de taal te leren voor een goede integratie. Als daar behoefte aan is wil ik best iemand helpen om onze mooi... Lees meer
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  Ik moet voor mijn opleiding International Business 20 uur stage lopen, maakt niet uit waar! Mijn interesses lopen breed uit en vind van alles eigenlijk wel leuk. Ik ben sociaal, vrolijk en sta open vo... Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Aanbod van Gerard

  Geplaatst door Gerard
  Mijn kennis is op het gebied van energietechnieken, zoals motoren, stoomketels, stoomwerktuigen, elektrische machines, scheepvaart, scheepsmotoren, zeevaart, werktuigkunde, werktuigbouwkunde, metaalbe... Lees meer
 • Profielfoto van Esmay

  Aanbod van Esmay

  Geplaatst door Esmay
  Door mijn ouders ben ik al jaren bezig met een goed doel, ik vind het leuk om dingen te doen en mensen te helpen. Ik studeer eventmanagement dus ondernemen en bezig zijn ben ik ondertussen aardig goed... Lees meer
 • Profielfoto van Inesz

  Aanbod van Inesz

  Geplaatst door Inesz
  Ik hou ervan om mensen te helpen. Mijn 2 kinderen zijn nu allebei de deur uit en ik heb naast mijn praktijk als Natuurvoedingsadviseur en Vitaliteitscoach tijd over om iets voor anderen te betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Artil

  Aanbod van Artil

  Geplaatst door Artil
  Door mijn werk als promotor in een supermarkt ben ik achter mijn eigen sterke kanten gekomen en wat mij zelf gelukkig maakt als persoon. Het bieden van een luisterend oor, advies geven en er soms gewo... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en contact met ze te hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Graag wil mensen helpen met tuinonderhoud en klusjes in huis. Ook vind ik het leuk om voor mensen te koken. Huisdieren ben ik ook dol op en laat graag iemand z'n hondje uit. Mensen begeleiden naar he... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.