Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Artil

  Aanbod van Artil

  Geplaatst door Artil
  Door mijn werk als promotor in een supermarkt ben ik achter mijn eigen sterke kanten gekomen en wat mij zelf gelukkig maakt als persoon. Het bieden van een luisterend oor, advies geven en er soms gewo... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en contact met ze te hebben. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 208 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Graag wil mensen helpen met tuinonderhoud en klusjes in huis. Ook vind ik het leuk om voor mensen te koken. Huisdieren ben ik ook dol op en laat graag iemand z'n hondje uit. Mensen begeleiden naar he... Lees meer
 • Profielfoto van Ineke

  Aanbod van Ineke

  Geplaatst door Ineke
  Wil voor iemand koken thuis en zoek een maatje om te wandelen Lees meer
 • Profielfoto van Philip

  Aanbod van Philip

  Geplaatst door Philip
  Gepensioneerd sedert 2 jaar en voel mij verplicht mij voor de maatschappij nuttig te maken. Ben nu actief als commissielid tennisvereniging en buurtbemiddelaar bij Versa Welzijn. Wil mij actiever inze... Lees meer
1 2 3 4 5 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.