Vrijwilligers in gemeente Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Florence

  Aanbod van Florence

  Geplaatst door Florence
  Ik hou niet van stilzitten, mijn hele leven lang heb ik al een affectie naar anderen helpen, motiveren en adviseren. Onze samenleving draait op balpennen geholpen worden en zolang ik nog kan helpen ... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  Mijn motivatie om vrijwilligerswerk te gaan doen is om iets waardevols voor dier en mens te betekenen. Maar ook voor mijzelf om ervaring op de doen in branches/op gebieden waar ik nog niet bekend mee ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 343 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rudi

  Aanbod van Rudi

  Geplaatst door Rudi
  Mijn interesses liggen op computer gebied. Ik ben voor 20 uur beschikbaar , dit kan eventueel in overleg langer zijn. Graag wil ik iets doen om de medemens te helpen. Lees meer
1 2 3 4 5 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.