Vrijwilligers in gemeente Huizen

Sorteer op:
 • Profielfoto van Eline

  Aanbod van Eline

  Geplaatst door Eline
  Hoi! Ik ben een vrolijke en enthousiaste vrouw. Ik ben voornemens een eigen onderneming te starten genaamd Zorg&Klus. Momenteel heb ik nog veel tijd over en zou die tijd graag willen besteden aan het ... Lees meer
 • Profielfoto van Anton

  Aanbod van Anton

  Geplaatst door Anton
  Ik ben nu 55 jaar en na 35 jaar hard werken wil ik iets terug doen voor anderen. Ik week dat mijn kracht niet ligt bij hele kleine kinderen. Voor de rest heb ik veel ervaring opgedaan in mijn werk en ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 335 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Fons

  Aanbod van Fons

  Geplaatst door Fons
  Mijn leven is in een fase gekomen waarbij ik wat meer tijd vrij heb. Die tijd wil ik graag besteden aan anderen. Iemand helpen en er zelf een goed gevoel bij krijgen. Zo wast de ene hand de andere. Lees meer
 • Profielfoto van Houshang

  Aanbod van Houshang

  Geplaatst door Houshang
  Ik wil het liefst iets doen in de techniek, ik heb ervaring en kennis van techniek en elektra, hier heb ik meer dan 30 jaar in gewerkt. Ik wil graag iets te doen hebben en iets voor een ander beteke... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Ik wil graag weer in het ziekenhuis werken, en weer in contact met mensen Lees meer
 • Profielfoto van Jomima

  Aanbod van Jomima

  Geplaatst door Jomima
  Ik vind het leuk en dankbaar om vrijwilligerswerk te verrichten. Ik heb een canule in mijn keel (wegens strottenhoofdkanker) dus communiceren is moeilijk. Ik heb jarenlange ervaring op secretariël/adm... Lees meer
 • Profielfoto van Juan

  Aanbod van Juan

  Geplaatst door Juan
  Ik vind het belangrijk dat je er voor elkaar bent en dat je zorg draagt voor je (oudere) medemens. ik zou graag een kop koffie willen drinken en praten met mensen op een sociale manier waar ruimte is... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik wil graag iets met dieren doen. BV. Wandelen met de hond. Samen met mijn eigen hond of dieren verzorgen. Lees meer
 • Profielfoto van Moira

  Aanbod van Moira

  Geplaatst door Moira
  Hi, ik ben Moira, ben 18 jaar en heb dit jaar eindexamen gedaan. Ik heb besloten om een tussenjaar te nemen en wil graag nu ik veel vrije tijd heb andere helpen en iets goeds doen voor een ander. :) Lees meer
 • Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Ik heb een tussenjaar en heb dus veel vrije tijd en die tijd wil ik graag gebruiken om anderen te helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.