Christine zoekt een maatje voor uitstapjes

Christine zoekt een maatje voor uitstapjes

Soms
Bovenmaten
 • Activiteitenbegeleiding
 • Maatje, buddy & gezelschap
 • Sociaal & welzijn

Christine is 46 jaar, woont in de Blaricumse Meent en is een spontane meid die serieus is, niet met zich laat sollen maar ook in is voor een grap en een grol.
Vanwege Spina Bifida is ze rolstoelgebonden. Ze redt zich aardig met alles maar ze heeft wat hulp nodig bij de toiletgang (broek uit- en aantrekken).
Christine zoekt iemand die het leuk vindt om af en toe met haar op stap te gaan, ergens koffie drinken, winkelen of naar het Spant in Bussum (ze heeft een theaterpas dus de begeleider mag gratis mee).
Maar ze zoekt ook een leeftijdgenoot om mee op vakantie te gaan. Christine gaat rond augustus/september naar zorghotel Vitasist in Helmond. Ze wil graag de leuke vakantie dingen delen en samen genieten. Uiteraard alles in overleg.

Er vindt een kennismaking plaats waarbij jij kijkt of deze vrijwilligersvacature bij jou past. Mocht je besluiten om ons hierbij te willen assisteren dan werkt je samen met een enthousiast team van vaste begeleiders.
Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dat beseffen we heel goed. Daarom wil Sherpa op haar beurt goed voor de vrijwilligers zorgen.
Wij kunnen het volgende bieden: Iedere vrijwilliger is verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je ontvangt reiskostenvergoeding en de nieuwsbrief Vrijwillige Inzet Sherpa. Je kunt deelnemen aan cursussen en 2x per twee jaar wordt een avond voor vrijwilligers georganiseerd Natuurlijk ontvang je een kerstpakket.

Sherpa Vrijwillige Inzet
Olga en Amber
1221 CN Hilversum

[website verborgen]

Over Sherpa:
Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je je thuis voelt. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waarop je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1500 medewerkers en 530 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met de cliënten leuke dingen te ondernemen. Hoe vaak je afspreekt ligt aan jou. Sommigen vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt liever maandelijks af. De medewerkers van Vrijwillige Inzet luisteren naar jouw wensen, hobby's en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Zo wordt er altijd gezocht naar de perfecte match!

 • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Amber is eerder via deze website geholpen
 • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Amber weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Christine zoekt een maatje voor uitstapjes" van Amber.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Huizenvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Sherpa
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
 • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Amber is eerder via deze website geholpen
 • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen

Meer vragen van Amber namens Sherpa

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Maatje worden bij Sherpa? Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap
  Rob (78 jr) wil graag met u er op uit. Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
  Khokon (52 jaar) zoekt een kookmaatje Zenderwijk en Bovenweg Koken & maaltijden
  David zoekt een maatje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
  Ronnie zoekt iemand met een klusschuurtje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
  Kan jij ons gezelligheid bieden? Zenderwijk en Bovenweg Gastvrijheid & horeca, Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap
  Chantal wil vriendin om leuke dingen te doen Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap
  Deel jij jouw positieve energie met Jos? Bovenmaten Maatje, buddy & gezelschap
  Sta jij stevig in je schoenen? Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
  Hou jij van lange afstanden fietsen/wandelen? Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
Vorige 1 2 3