Brian zoekt een hardloopmaatje

Brian zoekt een hardloopmaatje

Plaats:
Bovenmaten, Zenderwijk en Bovenweg
Categorie:
Sporten
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Brian is 28 jaar en woont in Huizen. Hij werkt ca 35 uur per week, heeft autisme en één keer per week begeleiding. Hij houdt erg van hardlopen, loopt in weer en wind, in regen en zonneschijn. Maar hij zou graag met een maatje gaan lopen.
Lijkt het u leuk met Brian te gaan rennen, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze coördinator Vrijwillige Inzet Amber.

Wij zijn blij dat vanaf 15 juli vrijwilligers weer welkom zijn volgens de afgesproken richtlijnen van het RIVM en de VGN. Vrijwilligersactiviteiten kunnen doorgaan als de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.
Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, (medische) zorg, kortdurende opvang en ondersteuning thuis.
Veel cliënten van Sherpa zijn niet in staat zelfstandig naar de film te gaan, te gaan winkelen, een eindje te wandelen of te fietsen. Voor al deze activiteiten zijn vrijwilligers onmisbaar. Wij zoeken altijd mensen die één keer per week, één keer per maand of een paar keer per jaar met een cliënt een paar uurtjes erop uit willen gaan. Maar als u iemand wil helpen met zijn hobby, met educatie, in de tuin of in de keuken of als begeleiding bij een evenement, dan maakt u ook mensen blij. Onze cliënten wonen in Bussum, Baarn, Hilversum, Eemnes en Huizen. Een aantal clienten woont op woonwijk Eemeroord in Baarn, maar we hebben dus ook woonhuizen met meerdere bewoners in de de omgeving. Een aantal clienten woont zelfstandig en krijgt van Sherpa ambulante begeleiding thuis of in de buurt.
Nu moeten we rekening houden met corona en 1,5 meter afstand houden. Dus is het niet mogelijk om iemand in een rolstoel te duwen of op de duofiets te rijden met een client. Maar wilt u samen met iemand die zelfstandig kan bewegen een stukje wandelen, fietsen of ergens een kopje koffie-om-mee-te-nemen halen en buiten opdrinken, dan kan dat natuurlijk wel. Daar maakt u de clienten heel erg blij mee, zeker nu. Neem even contact met ons op als u wat voor ons kunt betekenen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden:
Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dat beseffen we heel goed. Daarom wil Sherpa op haar beurt goed voor de vrijwilliger zorgen. Er vindt een kennismaking plaats waarbij u kijkt of deze vrijwilligersvacature bij u past. Mocht u besluiten om ons hierbij te willen assisteren dan werkt u samen met een enthousiast team van begeleiders.

U zult gevraagd worden om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Iedere vrijwilliger is verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en u ontvangt natuurlijk een vergoeding voor uw reiskosten.
1 keer per twee jaar wordt een feestavond voor vrijwilligers georganiseerd. Natuurlijk ontvangt u een kerstpakket en 2 keer per jaar het Sherpa magazine. U werkt in een boeiende sector, die midden in de samenleving staat!

Over Sherpa:
Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je je thuis voelt. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waarop je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1500 medewerkers en 570 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met de cliënten leuke dingen te ondernemen. Hoe vaak u afspreekt ligt aan u. Sommigen vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt liever maandelijks af. De medewerkers van Maatschappelijke Inzet luisteren naar uw wensen, hobby's en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Zo wordt er altijd gezocht naar de perfecte match!

Hartelijke groet,
Vrijwilligerscoördinatoren Olga & Amber

  • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Amber is eerder via deze website geholpen
  • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Amber weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Sherpa
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
  • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Amber is eerder via deze website geholpen
  • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen
MaS
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Amber namens Sherpa

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Maatje worden bij Sherpa? Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Rob (73 jr) wil graag met u er op uit. Zenderwijk en Bovenweg Erop uit
  Christine zoekt een maatje voor uitstapjes Bovenmaten Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Heb jij verstand van auto theorie? Zenderwijk en Bovenweg Vervoer, Huiswerkbegeleiding, Taal & lezen
  Khokon (48 jaar) zoekt een kookmaatje Zenderwijk en Bovenweg Maaltijden & koken
  Hans uit Bussum zoekt maatje Zenderwijk en Bovenweg Gezelschap, Erop uit, Maatjes & buddy's
  David zoekt een maatje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
  Annuska wil graag met iemand de stad in Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Inge fietst graag, ga jij mee? Zenderwijk en Bovenweg Gezelschap, Erop uit
  Ronnie zoekt iemand met een klusschuurtje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
Vorige 1 2 3