csrf
Huizenvoorelkaar logo
Huizenvoorelkaar

Houd jij de kledingafdeling netjes?

KringloopCentrum Huizen is op zoek naar mensen die kunnen helpen om onze mooie kledingafdeling netjes en goed gevuld te houden. In het magazijn komt alle kleding binnen en wordt daar netjes uitgezocht en gesorteerd op kleur en seizoen. Aan jou de taak om deze setjes in de winkel te hangen en ervoor te zorgen dat de afdeling een lust is voor het oog. Hou je van kleding, met mensen werken en etaleren? Weet jij de mooiste combinaties te maken en heb jij gevoel voor stijl en fashion? Dan is dit de ideale plek voor jou. Heb je zin in om een paar dagdelen per week in een gezellige team en tussen leuke klanten met kleding bezig te zijn, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

structureel

Buitenwijken, Havengebied

Gastvrijheid & horeca

Beschrijving

KringloopCentrum Huizen is op zoek naar mensen die kunnen helpen om onze mooie kledingafdeling netjes en goed gevuld te houden.

In het magazijn komt alle kleding binnen en wordt daar netjes uitgezocht en gesorteerd op kleur en seizoen. Aan jou de taak om deze setjes in de winkel te hangen en ervoor te zorgen dat de afdeling een lust is voor het oog.

Hou je van kleding, met mensen werken en etaleren? Weet jij de mooiste combinaties te maken en heb jij gevoel voor stijl en fashion? Dan is dit de ideale plek voor jou. Heb je zin in om een paar dagdelen per week in een gezellige team en tussen leuke klanten met kleding bezig te zijn, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Praktische informatie

Locatie

Buitenwijken, Havengebied

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Huizen

Word jij het nieuwe gezicht achter de kassa?

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Sta jij graag mensen te woord? Ben je op zoek naar gezelligheid in een energieke omgeving? Misschien ben jij wel het nieuwe gezicht van Kringloopcentrum Huizen. Je staat achter de kassa en helpt bij het afrekenen. Je maakt een praatje met de klanten en houdt de winkel netjes door de schappen bij te vullen en geordend te houden. Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal en bent bereid het kassasysteem onder de knie te krijgen. Als vrijwilliger krijg je een kleine vergoeding van 1.75 euro per uur. Lijkt het je leuk om ons te helpen? Neem dan contact met ons op of kom binnen lopen voor meer informatie.

Structureel
Eemnes, Huizen, Blaricum, Gooise Meren, Laren

Vrijwilliger voor boekenafdeling

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het heerlijk vinden om met boeken bezig te zijn. Je sorteert de binnengebrachte boeken en houdt de schappen in de winkel bij. Je bent nauwkeurig, correct in kleding en gedrag i.v.m. klantencontact. Er zijn interne scholingen en workshops voor de vrijwilligers die daar behoefte aan hebben. Je komt in een gezellige groep terecht en heb veel contact met de andere afdelingen. Je krijgt ook onkostenvergoeding.

Structureel
Huizen, Gooise Meren, Laren

Help jij bij het uitzoeken van speelgoed

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Bij ons KringloopCentrum in Huizen wordt dagelijks veel speelgoed verkocht. Kom jij ons team op deze gezellige plek versterken? We starten de dag met een lekkere kop koffie. Daarna help je bij het sorteren en nakijken van ingebracht speelgoed. Je controleert of spellen compleet zijn en maakt alles klaar voor de verkoop. Als het speelgoed klaar is voor de verkoop geef je het een mooi plekje in de winkel. Je krijgt er een kick van als jouw spullen als eerste verkocht worden! Je houdt de kasten in de winkel netjes en mag de winkel zo inrichten dat het speelgoed er aantrekkelijk en mooi uitziet. Je bent bekend met verschillende soorten speelgoed en weet duplo van playmobil te onderscheiden. Voor het lezen van spelbeschrijvingen en samenwerken met collega's is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en begrijpt. Wij geven een kleine onkostenvergoeding van € 1.75 per uur. Je komt in een gezellige team te werken samen met andere enthousiaste vrijwilligers. Blijf jij deze zomer thuis en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersklus? We horen graag van je.

Structureel
Eemnes, Huizen

Vrijwilliger Kledingafdeling Winkel

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Vind je mode leuk, ben je creatief en kom je graag in contact met mensen, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn voor onze vestigingen in Eemnes en Huizen op zoek naar enthousiaste dames of heren die het leuk vinden om met kleding bezig te zijn. Je zorgt dat de kleding en accessoires in onze winkel aangevuld worden en helpt de klanten. Daarnaast houdt je ook de winkel netjes. Ivm. klantencontact werk je nauwkeurig en ben je correct in kleding en gedrag. Je komt in een gezellige groep terecht en hebt veel contact met de andere afdelingen. Wij werken van maandag t/m zaterdag. Wij vinden het fijn als je een paar dagdelen per week bij ons komt werken. Je krijgt ook een onkostenvergoeding van € 1.75 per uur.

Structureel
Jongeren
Eemnes, Huizen

Vrijwilliger Inbreng Goederen

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Wij zoeken enthousiaste dames en heren die hun handen uit de mouwen durven te steken. Je sorteert de binnengebrachte goederen en bent behulpzaam met het in en uit laden van de goederen. Je bent nauwkeurig en correct in gedrag i.v.m. klantencontact. Je komt in een gezellige groep terecht en hebt veel contact met andere afdelingen. Wij werken van maandag t/m zaterdag. Wij vinden het fijn als je een paar dagdelen per week bij ons wil werken. Je krijgt ook onkostenvergoeding van € 1.75 per uur.

Structureel
Jongeren
Eemnes, Huizen

Medewerker voor onze winkel

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Vind je het leuk in een winkel te werken? Wil jij voor ons aanspreekpersoon zijn in de winkel? Voor onze kringloopwinkels in Eemnes en in Huizen zijn we op zoek naar een medewerker voor de winkel. De werkzaamheden bestaat uit het aanvullen van de schappen en het op orde houden van de winkel ook kan je af en toe gevraagd worden om de kassa te bedienen. Met name op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we heel erg hard iemand nodig maar voor andere dagen of tijden ben je ook van harte welkom. Heb je zin om te komen werken in een gezellig team en hou je van een nette en opgeruimde winkel dan komen we graag met jou in contact. Je krijgt een onkosten vergoeding van 1,75 euro per uur.

Structureel
Jongeren
Eemnes, Huizen

Medewerker winkelafdeling van huisraad

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Voor onze kringloopwinkels in Eemnes en in Huizen zijn we op zoek naar een medewerker voor de winkelafdeling van huisraad. De werkzaamheden bestaan uit het vullen van de winkel met huisraad. Het werk bestaat uit het nakijken en controleren van het huisraad of het heel en compleet is, klanten adviseren. Het is leuk werk, wat afwisselend is door de diversiteit van de spullen die we verwerken. Je werkt bij ons in een gezellig team.

Structureel
Jongeren
Eemnes, Huizen

Medewerker voor de winkel in Eemnes en Huizen

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Ben je op zoek naar afwisselend werk met prettige collega's? In onze kringloop winkels is er op verschillende plekken werk wat bij jou past. Wij zoeken hulp op onze afdeling kleding sorteren. Maar ook bij de boeken sorteer, de elektra afdeling en op de speelgoedafdeling is er ruimte. Wij werken van maandag t/m zaterdag. Het liefst willen we een collega die minimaal 2 dagdelen per week werkt. Je krijgt een onkosten vergoeding van 1,75 per uur. Een collega vertelde mij dat het zo fijn is dat het werk zo afwisselend is en dat er zo vaak gelachen wordt op de werk vloer. Wil jij dit ook? Meld je aan, dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek. Bellen kan natuurlijk ook.

Structureel
Jongeren
Eemnes, Huizen, Gooise Meren

Bijrijder/chauffeur op de auto

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

- Meerijden met chauffeur en helpen met laden - Op aanwijzingen van de chauffeur goederen goed vastzetten met behulp van sjorbanden, vastzetstang en dekens ter bescherming. - Het op juiste wijze gebruik maken van transport hulpmiddelen. Steekkar, Hondjes rolcontainer - Helpen met lossen en goederen direct op de goede plek neerzetten. - Helpen met Kledingbakken legen en direct in de rolcontainer doen

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Huizen, Blaricum, Gooise Meren

It takes two to tandem!

Koninklijke Visio locatie Bovenweg

Heerlijk de wind door je haren in het voorjaar! Heb je een uurtje vrij en hou je van fietsen? Spring dan bij Visio op de (e-)tandem of duofiets samen met een van de cliënten met een visuele beperking. Geniet jij net als onze cliënten van de buitenlucht? Dan komen wij, Tanja en Kristel, graag met je in contact. Samen met jou en de cliënt kijken wij naar een geschikte tijd en frequentie om te fietsen. Dit kan doordeweeks, 's avonds of in het weekend zijn, om de week of eens per maand, dat wat past in jouw agenda! Tot snel!

Structureel
Huizen, Blaricum, Weesp

Gezelligheid kent geen tijd!

Koninklijke Visio locatie Bovenweg

Hou je van gezelligheid en op stap gaan? De cliënten van Visio ook, maar kunnen dit niet alleen. Zij gaan graag naar de kermis, het theater, steden bezoeken, de bioscoop, winkelen of ergens lekker lunchen. Wil je iemand een leuke tijd bezorgen en heb je eens in de 2 à 3 maanden tijd(of vaker), dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent en wat je leuk vindt om te doen. Wij, Tanja en Kristel, komen graag in contact.

Structureel
Huizen, Hilversum, Amsterdam

Tuinhouder voor egels

Stichting Egelopvang Midden Nederland

Heeft u een natuurlijke, maar volledig afgesloten tuin en zou u met deze tuin graag de egels helpen? Misschien in het tuinhouderschap bij Egelopvang Midden Nederland dan wel iets voor u! We zijn nog op zoek naar uitwentuinen waarin de egels die in de winterslaaptijd voldoende zijn aangesterkt om weer naar buiten te gaan, in winterslaap kunnen gaan. Zo'n uitwentuin is volledig afgesloten, zodat de egels er niet uit kunnen. Na de winterslaaptijd, wanneer er weer voldoende voedsel te vinden is voor de egels, krijgt de tuinhouder bericht wanneer de egel uitgezet mag worden in de natuur. Wilt u kijken of uw tuin in aanmerking komt? Lees dan onderstaande voorwaarden voor een uitwentuin: - Uw tuin bevindt zich binnen een straal van 25 kilometer van Huizen (N-H) - Wij zoeken tuinen waar geen vijvers of ingegraven trampolines zijn. - Verder is het belangrijk dat de schutting geen grotere gaten/gleuven heeft dan 2 cm. Dit heeft te maken met het feit dat egels altijd een uitweg zoeken en zich door de kleinste openingen probeert te wurmen. Daarbij raakt hij dan vast en gewond. Ook onder de schutting moet geen enkele ruimte zitten, omdat de egel dan gaat graven. Verder kunnen egels verbazingwekkend hoog klimmen, dus lager dan een meter is ook onvoldoende om egels binnen te houden. - Wat betreft de inrichting van uw tuin: voldoende beschutting en of ondergrond van aarde en een rustige plek (dus uit de loop) uit de zon voor het egelhuis. Twijfelt u, of wilt u advies, stuur ons dan een mail met foto’s van de situatie naar tuinen@egelopvangmiddennederland.nl Wat verwachten wij van onze tuinhouders: - U bent bereid om de dieren zelf bij ons op te halen. - Mocht de gezondheid van de dieren achteruit gaan tijdens hun verblijf is uw tuin, dan bent u bereid om de dieren naar ons terug te brengen. - U bent bereid om een door ons goedgekeurd egelhuis te plaatsen plus een katvrije voerplek. (zelf bouwen of bij ons tegen kostprijs aan te schaffen) - U bent bereid om de dieren tijdens hun verblijf bij te voeren met kattenvoer. - U bent bereid om donateur te worden. Voldoet uw tuin aan onze voorwaarden en bent u enthousiast, stuur dan een mail naar tuinen@egelopvangmiddennederland.nl met uw adres. In de bijlage zien we graag foto’s van de tuin, omheining, beschutting voor het egelhuis etc. Onze tuincontroleur zal dan een afspraak met u maken om er zeker van te zijn dat de tuin volledig is afgesloten.

Project
Huizen

Spelbegeleider op zaterdagmiddag

Scouting Vasanta

Je begeleidt een opkomst bij één van de speltakken (verschillende leeftijdsgroepen jongens en meisjes). De opkomst vindt plaats in het mooiste bos van Huizen waarbij er ontelbaar veel mogelijkheden zijn voor activiteiten met kinderen. Je bereidt de opkomst samen voor met een team van vrijwilligers en deze evalueer je ook weer na afloop. In overleg wordt gekeken bij welke speltak jij het beste past! Dit is een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding biedt aan kinderen en jongeren. Je leert samenwerking met andere enthousiaste vrijwilligers, doet veel nieuwe sociale contacten op, hebt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en je bent verzekerd van een leuke en gezellige zaterdag! Je kunt via Scouting Nederland diverse trainingen en cursussen volgen. Je kunt omgaan met groepen kinderen van verschillende leeftijden, kunt toezicht houden om te zorgen voor een veilige situatie. Je vindt het leuk om samen te werken, om jongeren en jeugd te begeleiden en bent bereid om een VOG aan te vragen.

Structureel
Jongeren
Huizen, Hilversum, Laren

Telefonist(e) weekend/avond

Stichting Vier het Leven

Wij zijn dringend op zoek naar uitbreiding van ons telefoonteam voor in het weekend en de avonden. Voor onze telefonisten is een belangrijke rol weggelegd om vragen goed te beantwoorden en te zorgen dat urgente zaken bij de juiste persoon terecht komen. Je bent als ‘spin in het web’ van Vier het Leven onmisbaar binnen de organisatie! De functie in het kort - Je zorgt ervoor dat Vier het Leven ook ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar is. Vier het Leven is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Na 18:00 uur en in het weekend komen de vragen/oproepen binnen via de voicemail. - Je bent de contactpersoon tussen beller en organisatie. - Je handelt urgente vragen af en hebt hierbij contact met de desbetreffende locatiecoördinatoren, vrijwilligers en (eventueel ) de regio coördinatoren. Belangrijkste activiteiten - Het beantwoorden en afhandelen van vragen (van voornamelijk deelnemers) die ’s avonds en in het weekend binnenkomen op het algemene nummer. Deelnemers spreken een boodschap in op de voicemail. Je zit dus niet direct aan de telefoon, maar reageert direct op ingesproken berichten. De vragen variëren van: nog niet gebeld door vrijwilliger over ophaaltijd, niet opgehaald voor een voorstelling, ziekmelding voor uitje enz. - Het doorspelen van urgente zaken naar de coördinatoren van de uitjes en contact leggen met de beller. - Het vastleggen van de vragen en ondernomen acties in onze database Wij vragen - (bij voorkeur) Kennis van de werkwijze van Vier het Leven - Ervaring als telefonist(e) is wenselijk - Goed telefonisch kunnen communiceren en beschikken over een prettige telefoonstem - Zelfstandig en onder druk kunnen werken (voicemailberichten zijn ad hoc) - Klantvriendelijk en servicegericht zijn - De werkzaamheden worden verricht vanuit huis. Om de werkzaamheden te kunnen verrichten dien je te beschikken over een eigen computer/laptop en telefoon. - Beschikbaar minimaal 1 weekenddagdeel en 1 avond per maand, bij voorkeur meer. Planning van de diensten in overleg Wij bieden: - Je maakt deel uit van een sociaal en gezellig team - Je draagt bij aan ons gezamenlijke doel: het verminderen van eenzaamheid onder ouderen - Je wordt ingewerkt op ons kantoor in Huizen, tijd van 10:00-14:30 uur ongeveer - Periodieke trainingen en bijeenkomsten Herken jij jezelf in bovenstaande? Neem dan contact op met Immy, assistent back office coördinator.

Structureel
Jongeren
Huizen, Laren

Gastvrouw/-heer bibliotheek Laren

Bibliotheek Gooi+

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een klantgerichte instelling die in de rol van gastvrouw/-heer de bezoekers ontvangen in bibliotheek Laren. Als gastvrouw(-heer) ben je het aanspreekpunt voor bezoekers. Je zorgt voor een warme persoonlijke ontvangst van de bezoekers en bent zichtbaar aanwezig. Je beantwoordt vragen van bezoekers, wijst ze de weg of verwijst ze naar een medewerker. Je wijst bezoekers op (online) mogelijkheden zoals lid worden of reserveren. Je zorgt dat het netjes blijft in de bibliotheek en dat het er verzorgd uitziet. Je helpt met het terugzetten van materialen in de kast. Tijdens de dienst werk je zelfstandig samen met een vaste medewerker. Je krijgt goede ondersteuning en begeleiding van de vestigingscoördinator . Als vrijwilliger ben je bij voorkeur minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar. Je bepaalt je rooster in overleg met de coördinator van de vestiging. Wij bieden: Een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving. Een scholingsprogramma voor vrijwillige medewerkers. Je krijgt een gratis bibliotheekabonnement en de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan diverse interessante cursussen, workshops en trainingen. Je krijgt een uitnodiging voor de jaarlijkse, feestelijke kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst.

Structureel
Huizen, Gooise Meren, Laren

Help jij bij het uitzoeken van speelgoed

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Bij ons KringloopCentrum in Huizen wordt dagelijks veel speelgoed verkocht. Kom jij ons team op deze gezellige plek versterken? We starten de dag met een lekkere kop koffie. Daarna help je bij het sorteren en nakijken van ingebracht speelgoed. Je controleert of spellen compleet zijn en maakt alles klaar voor de verkoop. Als het speelgoed klaar is voor de verkoop geef je het een mooi plekje in de winkel. Je krijgt er een kick van als jouw spullen als eerste verkocht worden! Je houdt de kasten in de winkel netjes en mag de winkel zo inrichten dat het speelgoed er aantrekkelijk en mooi uitziet. Je bent bekend met verschillende soorten speelgoed en weet duplo van playmobil te onderscheiden. Voor het lezen van spelbeschrijvingen en samenwerken met collega's is het belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en begrijpt. Wij geven een kleine onkostenvergoeding van € 1.75 per uur. Je komt in een gezellige team te werken samen met andere enthousiaste vrijwilligers. Blijf jij deze zomer thuis en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersklus? We horen graag van je.

Structureel
Eemnes, Huizen, Blaricum, Gooise Meren, Laren

Vrijwilliger voor boekenafdeling

KringloopCentrum Eemnes- Huizen

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het heerlijk vinden om met boeken bezig te zijn. Je sorteert de binnengebrachte boeken en houdt de schappen in de winkel bij. Je bent nauwkeurig, correct in kleding en gedrag i.v.m. klantencontact. Er zijn interne scholingen en workshops voor de vrijwilligers die daar behoefte aan hebben. Je komt in een gezellige groep terecht en heb veel contact met de andere afdelingen. Je krijgt ook onkostenvergoeding.

Structureel
Huizen, Gooise Meren, Blaricum

Samen aan de wandel

Koninklijke Visio locatie Bovenweg

De vogels horen fluiten en de bloemen ruiken. Wie wandelt er mee met onze cliënten? Ben jij de wandelaar die graag een rondje wandelt en wil jij samen met iemand met een visuele (en verstandelijke) beperking genieten van de buitenlucht? Wil jij de ogen in de natuur zijn, dan horen wij, Tanja en Kristel het graag! Samen met jou kijken wij naar een geschikte tijd, frequentie en plek om te gaan wandelen, door de wijk, in het bos of over de hei. Dit kan door de weeks , 's avonds of in het weekend zijn, dat wat past in jouw agenda.

Structureel