Gezellige gastvrouw of gastheer gevraagd

Gezellige gastvrouw of gastheer gevraagd

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Zenderwijk en Bovenweg
Categorie:
Maaltijden & koken, Gastvrouw / -heer
Tip anderen via:

Tussen twee woningen voor senioren op woonwijk Eemeroord ligt een dagbestedingslocatie. We willen uitproberen of het voor 4 á 5 bewoners van die woningen fijner is om op die tussenlocatie hun avondmaaltijd te eten omdat ze genieten van wat meer rust en gezelligheid. De begeleiders zijn meestal te druk met het helpen van de andere bewoners die minder of niet zelfstandig kunnen eten.
De vaste begeleiders koken op de woningen maar er is ook een keuken in de tussenlocatie, dus eten kan meegenomen worden vanuit de woningen, of er kan daar gekookt worden.
We zoeken voor alle dagen in de week vrijwilligers tussen 17.00 en 19.00 uur die dit groepje bewoners wil begeleiden door de tafel te dekken, een gezellige sfeer te creeëren en de bewoners zo een ontspannen maaltijd te geven.
4 van deze senioren kunnen goed communiceren, één meneer is doof en heeft wat hulp nodig bij het snijden van zijn vlees. Dat geeft hij wel aan.
Eén mevrouw heeft door autisme erg vaste patronen, maar het zou voor haar heel fijn zijn als het lukt om op de tussenlocatie te eten vanwege de rust daar.

Lijkt het je wat, om samen met deze mensen om de tafel te gaan zitten om er een gezellige maaltijd van te maken één dag per week of per twee weken?

Er vindt altijd een kennismaking plaats waarbij jij kijkt of deze vrijwilligersvacature bij jou past. Mocht je besluiten om ons hierbij te willen assisteren dan werkt je samen met een enthousiast team van vaste begeleiders.
Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dat beseffen we heel goed. Daarom wil Sherpa op haar beurt goed voor de vrijwilligers zorgen.
Wij kunnen het volgende bieden: Iedere vrijwilliger is verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je ontvangt reiskostenvergoeding en de nieuwsbrief Vrijwillige Inzet Sherpa. Je kunt deelnemen aan cursussen en 2x per twee jaar wordt een avond voor vrijwilligers georganiseerd Natuurlijk ontvang je een kerstpakket.

Sherpa Vrijwillige Inzet
Olga en Amber
1221 CN Hilversum

[website verborgen]

Over Sherpa:
Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je je thuis voelt. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waarop je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1500 medewerkers en 530 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met de cliënten leuke dingen te ondernemen. Hoe vaak je afspreekt ligt aan jou. Sommigen vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt liever maandelijks af. De medewerkers van Vrijwillige Inzet luisteren naar jouw wensen, hobby's en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Zo wordt er altijd gezocht naar de perfecte match!

  • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Amber is eerder via deze website geholpen
  • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Amber weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Gezellige gastvrouw of gastheer gevraagd" van Amber.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Huizenvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Sherpa
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
  • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Amber is eerder via deze website geholpen
  • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen

Meer vragen van Amber namens Sherpa

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Maatje worden bij Sherpa? Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Zwemvrijwilliger gevraagd cliënten Sherpa Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Sport & beweging
  Rob (78 jr) wil graag met u er op uit. Zenderwijk en Bovenweg Erop uit
  Christine zoekt een maatje voor uitstapjes Bovenmaten Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Erop uit
  Khokon (52 jaar) zoekt een kookmaatje Zenderwijk en Bovenweg Maaltijden & koken
  David zoekt een maatje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
  Inge fietst graag, ga jij mee? Zenderwijk en Bovenweg Gezelschap, Erop uit
  Ronnie zoekt iemand met een klusschuurtje Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding
  Gaat u wandelen?Neemt u Kitty mee? Zenderwijk en Bovenweg Activiteitenbegeleiding, Erop uit
  Kan jij ons gezelligheid bieden? Zenderwijk en Bovenweg Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Gezelschap
Vorige 1 2 3 4