Teamleider gezocht

Teamleider gezocht

Plaats:
Zenderwijk en Bovenweg
Categorie:
Tuin & natuur, (Huis)dieren
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Hou je van dieren en natuur en vind je het leuk om een team aan te sturen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Onze opvang is 7 dagen in de week geopend en per dag wordt het team aangestuurd door een teamleider. Momenteel bestaat de groep teamleiders uit 4 personen, wij willen deze groep heel graag uitbreiden.
We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die én het aansturen van een team leuk vinden én zich willen inzetten voor de verzorging van de egels.
Onze werktijden zijn van 09.00 uur tot 17.30 uur, 7 dagen per week. In ons hoogseizoen, oktober tot half december, kan het zijn dat de werktijden afwijken, enige flexibiliteit hierin is welkom.

Het werk van onze vrijwilligers dierverzorging bestaat uit het verzorgen van de egels en hun verblijven. De verblijven worden elke dag schoongemaakt en de egel wordt dan door de verzorgers bekeken (is de egel alert, ziet/loopt de egel goed, etc.) en gewogen. Dit gebeurt met grote zorg voor hygiëne en aandacht voor de dieren.
Daarnaast worden de dieren gevoerd. Het voorbereiden van het voer hoort ook bij de taken van de verzorgers.
Als teamleider houd je hier de controle over.

Onze teamleiders sturen de dag aan, houden nauw contact met hun team. Nemen nieuwe egels in ontvangst en doen de eerste check. Als teamleider ben je aanspreekpunt voor de dierenambulances en sta je particulieren te woord aan de telefoon.
We doen dit werk met een vast kernteam van alle leeftijden en achtergronden, dat voor veel variatie en gezelligheid zorgt.

De egel is een beschermde diersoort. Stichting Egelopvang Midden Nederland vangt jaarlijks ongeveer 1000 gewonde, verzwakte en verweesde egels op met als doel ze terug te plaatsen in de natuur. Van september tot half december is het de drukste tijd op onze opvang in Huizen. Als team werken wij er hard aan om te zorgen dat de onder onze zorg staande egels weer uitgezet kunnen worden in de natuur. Voor zo’n driekwart van de egels kunnen wij dat ook daadwerkelijk waar maken. Dat geeft heel veel voldoening!
Enige ervaring in leiding geven is welkom, maar niet noodzakelijk. Onder begeleiding van onze ervaren krachten helpen wij jou om ervaring op te doen als teamleider en kennis te maken met de verzorging van de egel.
Wij hopen je interesse te hebben opgewekt! Heb je één of meer dagen per week beschikbaar dan kijken wij uit naar een berichtje!

  • De vraag van Vera is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Vera is eerder via deze website geholpen
  • Vera heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Vera weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Vera
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden
  • De vraag van Vera is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
  • Vera is eerder via deze website geholpen
  • Vera heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Geschikt als team- of vriendenactiviteit:
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Vera namens Stichting Egelopvang Midden Nederland

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Dierverzorger egels voor ons zondagteam Zenderwijk en Bovenweg (Huis)dieren