Inge wil graag afspreken met jou.

Inge wil graag afspreken met jou.

Soms
Zenderwijk en Bovenweg
 • Activiteitenbegeleiding
 • Maatje, buddy & gezelschap
 • Sociaal & welzijn

Inge is 55 jaar, heeft autisme en woont zelfstandig in Hilversum maar is in het weekend altijd alleen. Ze wil graag samen met iemand iets leuks ondernemen.
Inge heeft doordeweeks haar werk, maar de weekenden maken haar eenzaam. Inge heeft autisme, bij haar een lichte verstandelijke beperking waardoor ze sociaal wel eens onhandig over kan komen.
Ze woont zelfstandig met twee keer per week ondersteuning en ze houdt van het lezen van kranten, tijdschriften en boeken, puzzelen en winkelen.
Wij zoeken voor haar iemand die affiniteit heeft met autisme, iemand die in kan spelen op de behoefte en vragen van Inge en die het leuk vindt in het weekend af en toe een keer iets te ondernemen. Samen koffie drinken, naar Intratuin, wat winkelen.

Kunt je wat voor Inge betekenen?

Er vindt een kennismaking plaats waarbij jij kijkt of deze vrijwilligersvacature bij jou past. Mocht je besluiten om ons hierbij te willen assisteren dan werkt je samen met een enthousiast team van vaste begeleiders.
Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dat beseffen we heel goed. Daarom wil Sherpa op haar beurt goed voor de vrijwilligers zorgen.
Wij kunnen het volgende bieden: Iedere vrijwilliger is verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je ontvangt reiskostenvergoeding en de nieuwsbrief Vrijwillige Inzet Sherpa. Je kunt deelnemen aan cursussen en 2x per twee jaar wordt een avond voor vrijwilligers georganiseerd Natuurlijk ontvang je een kerstpakket.

Sherpa Vrijwillige Inzet
Olga en Amber
1221 CN Hilversum

[website verborgen]

Over Sherpa:
Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je je thuis voelt. Vooruitzichten op een leuke, zinvolle dag. Een dag waarop je anderen ontmoet. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Met ongeveer 1500 medewerkers en 530 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met de cliënten leuke dingen te ondernemen. Hoe vaak je afspreekt ligt aan jou. Sommigen vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt liever maandelijks af. De medewerkers van Vrijwillige Inzet luisteren naar jouw wensen, hobby's en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Zo wordt er altijd gezocht naar de perfecte match!

 • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Amber is eerder via deze website geholpen
 • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Amber weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Inge wil graag afspreken met jou." van Amber.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Huizenvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Sherpa
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Amber
 • De vraag van Amber is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Amber is eerder via deze website geholpen
 • Amber heeft 2 aanbevelingen ontvangen

Meer vragen van Amber namens Sherpa

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Heb jij een hond? Femke wandelt graag mee! Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
  Breng jij de kinderen naar gym met de bus? Zenderwijk en Bovenweg Vervoer & transport
  Vincent zoekt assistent computerwerk bij LFB Bovenmaten, Zenderwijk en Bovenweg Computerhulp & ICT, Schoonmaak
  Hulp gezocht 1x per maand ziekenhuisbezoek Zenderwijk en Bovenweg Begeleiding & coaching
  Hou jij ook van Sjoelen? Bijvanck, Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
  Hanneke zoekt gezelligheid Zenderwijk en Bovenweg Maatje, buddy & gezelschap
1 2 3 4 Volgende