Bestuurslid communicatie

Bestuurslid communicatie

Regelmatig
Oude Dorp
 • Marketing & communicatie
 • Media & design
 • Belangenbehartiging & goede doelen
 • Kan vanuit huis

Communicatie talent gezocht!

Ben jij handig met schrijven en heb je hart voor Huizer historisch erfgoed? Dan is de Historische Kring Huizen (HKH) een interessante optie voor jou. Wij zoeken een collega bestuurslid, die de vereniging en al zijn activiteiten in Huizen en omgeving bekender gaat maken en die de communicatie met onze leden verbetert.

De HKH is een vereniging, die lezingen, fiets- en wandeltochten organiseert en een eigen tijdschrift uitgeeft. Om al deze prachtige activiteiten wat meer onder de aandacht te brengen zoeken we jou!

Wat ja je doen? Communicatie staat bij ons nog echt in de kinderschoenen. En het leuke is, jij mag zelf bepalen waarmee je begint. We zouden bijvoorbeeld graag een nieuwsbrief voor onze 350 leden willen hebben of een folder over de HKH. Maar wellicht wil je liever eerst met onze social media aan de slag? Wij zijn tevreden met elke kleine stap, die we gaan zetten richting een betere communicatie. Je zult gemiddeld 2 uur per week bezig zijn voor de vereniging. En uiteraard is het aan jou om deze tijd te plannen naar eigen inzicht en beschikbaarheid.

Wat hebben wij te bieden?
Werken aan een levendig, cultuurhistorisch aanbod in Huizen biedt persoonlijke verrijking en voldoening. Je komt terecht in een klein team waarbinnen je de ruimte krijgt om praktijkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen in een verantwoordelijke rol. Wij bieden een open, gezellige en leerzame omgeving die volop in ontwikkeling is. Een omgeving die niet alleen belang hecht aan jouw bijdrage aan de Historische Kring Huizen, maar ook wat jij eruit wilt halen. Wil je bijvoorbeeld later de cultuursector in of als communicatiemedewerker aan de slag? Deze functie biedt de mogelijkheid je netwerk uit te breiden en professionele ervaring op te doen.

Dus wil je actief betrokken zijn in jouw gemeente, zoek je een maatschappelijke stage, ben je een gepensioneerde, een student, ben je in-between jobs, of zoek je anderszins een zinvolle invulling van wat vrije uren? Meld je dan bij ons! Stuur jouw motivatie als e-mail naar Katharina Grosser, [e-mailadres verborgen]. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Voor inhoudelijke vragen kun je ook bellen met Katharina via 06 – 23 40 73 88.

 • De vraag van Katharina is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Katharina is eerder via deze website geholpen
Laat Katharina weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Bestuurslid communicatie" van Katharina.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Huizenvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Historische Kring Huizen
Geplaatst door:
Profielfoto van Katharina
100% profielsterkte
 • De vraag van Katharina is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Katharina is eerder via deze website geholpen
 • Kan vanuit huis