csrf
Huizenvoorelkaar logo
Huizenvoorelkaar

AAP zoekt vrijwillige dierverzorgers

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Bij AAP verbeteren we op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet gedomesticeerde dieren. Dit lukt ons door praktische opvang te combineren met wetgeving en beleid. Dweilen met de kraan dicht noemen we dat. De Dierverzorging en Centrale Voerkeuken van Stichting AAP zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben je een dag per week beschikbaar, bij voorkeur de zaterdag of zondag? Ben je minimaal 16 jaar en fysiek in goede gezondheid? Spreek je goed Engels in verband met ons Internationale team? Dan kijken we uit naar jouw aanmelding! We bieden je een unieke werkplek waar je veel werkervaring opdoet met een prettige en informele werksfeer. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een gratis biologische lunch en de mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten. Een goede motivatie vinden we belangrijker dan ervaring! Je werkzaamheden in de Dierverzorging bestaan vooral uit het helpen schoonmaken van de dierverblijven en het (schoon) maken van verrijking voor de dieren. Afhankelijk van je inwerkperiode en je eigen wensen krijg je meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden zoals het voeren van de dieren en de diergroepen. In de Centrale Voerkeuken bestaan de werkzaamheden vooral uit het aflezen van de digitale dieetlijsten, het wegen van de brokken en het snijden van groente en fruit (machinaal en/of met de hand).

Lees meer

structureel

Zenderwijk en Bovenweg

Koken & maaltijden
Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging

Beschrijving

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Bij AAP verbeteren we op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet gedomesticeerde dieren. Dit lukt ons door praktische opvang te combineren met wetgeving en beleid. Dweilen met de kraan dicht noemen we dat.

De Dierverzorging en Centrale Voerkeuken van Stichting AAP zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ben je een dag per week beschikbaar, bij voorkeur de zaterdag of zondag? Ben je minimaal 16 jaar en fysiek in goede gezondheid? Spreek je goed Engels in verband met ons Internationale team? Dan kijken we uit naar jouw aanmelding! We bieden je een unieke werkplek waar je veel werkervaring opdoet met een prettige en informele werksfeer. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een gratis biologische lunch en de mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten. Een goede motivatie vinden we belangrijker dan ervaring!

Je werkzaamheden in de Dierverzorging bestaan vooral uit het helpen schoonmaken van de dierverblijven en het (schoon) maken van verrijking voor de dieren. Afhankelijk van je inwerkperiode en je eigen wensen krijg je meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden zoals het voeren van de dieren en de diergroepen.

In de Centrale Voerkeuken bestaan de werkzaamheden vooral uit het aflezen van de digitale dieetlijsten, het wegen van de brokken en het snijden van groente en fruit (machinaal en/of met de hand).

Praktische informatie

Wekelijks 8 tot 24 uur

Locatie

Zenderwijk en Bovenweg

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Koken & maaltijden
Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting AAP

Almere, Huizen

Vrolijke en gezellig vrijwilliger gezocht!

Stichting AAP

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Alle dieren die worden opgevangen hebben naast een schoon verblijf natuurlijk dagelijks eten nodig. Als vrijwilliger Centrale Voerkeuken help je met het klaarmaken van het voer voor alle dieren van AAP. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het wegen van verschillende soorten brokken en het wegen en snijden van de groenten en het fruit. Je leest dit af van digitale voerlijsten. Je brengt het voer naar de verschillende dierverzorgingsafdelingen en haalt de lege bakken weer op. Je helpt de keuken schoon te houden, de voorraad- en ruimte en zorgt ondertussen dat de wasmachines voor de werkkleding van de dierverzorgers draait. Je werkt in een leuk (internationaal) team van vijf vrijwilligers

Structureel
Almere, Huizen

Vrijwillige medewerker kantine AAP

Stichting AAP

Bij AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door dieren, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of particulieren op te vangen op onze locaties in Almere en Villena (Spanje). Ook werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblemen door de publieke opinie te beïnvloeden en door actief invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is daarbij een internationaal gezaghebbend expert. In Almere hebben we zo'n 95 mensen in (loon)dienst en meer dan 250 vrijwilligers. AAP is gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere. Voor de afdeling Facilitaire Dienst zijn we op zoek naar een: Vrijwilliger kantine 1 a 2 dagen per week, 4 uur per dag. Jouw rol Met een klein team zet je de lunch in de kantine klaar voor de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van AAP. Je maakt belegde broodjes en eenvoudige salades. Uiteraard horen opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de kantine, de keuken en de voorraadruimte hier ook bij. Jouw beschikbare dagen worden afgestemd met de andere kantine vrijwilligers. Jouw bagage Je hebt affiniteit met de doelstellingen van Stichting AAP * Je bent gemotiveerd, representatief en vriendelijk * Je bent graag in contact met andere mensen * Je bent verantwoordelijk en werkt hygiënisch (HACCP regels) * Je bent flexibel en kan zelfstandig werken * Je bent een of twee keer per week van 10.30 uur tot 14.30 uur beschikbaar. Wat bieden we je? Een unieke werkplek waar je veel werkervaring opdoet * prettige en informele werksfeer * samenwerking met allerlei (internationale) collega’s * reiskostenvergoeding * gratis, (biologisch) verantwoorde lunch * mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten. Meer weten of direct reageren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther, Coördinator vrijwilligers via een bericht. Wil je direct reageren, vul dan het aanmeldformulier op de website in.

Structureel

Anderen bekeken ook

Huizen

Mag een anderstalige elke week met u praten?

Gilde Samenspraak Gooi Noord

SamenSpraak brengt Nederlandssprekende en anderstalige bijeen om alledaagse gesprekken te oefenen en leren over de "Nederlandse taal en cultuur" en over de cultuur van de anderstalige. Thuis of in de bibliotheek 1x per week een uur met als doel vergroten van de spreekvaardigheid; spreekangst overwinnen en een perspectief bieden op de arbeidsmarkt. Bent u graag bezig met taal en cultuur? Spreekt het u aan om met een anderstalige te praten? Dan is Samen Spraak iets voor U! Begeleiding en ondersteuning is aanwezig,wij helpen u graag op weg.....

Structureel
Huizen

Meewerkend Manager Magazijn

Voedselbank Gooi en Omstreken

In ons magazijn in Huizen bereiden we de uitgifte voor van voedselpakketten voor ca. 390 gezinnen uit Huizen, Hilversum, Weesp, BEL, Soest en Baarn. Dit doe je samen met een aantal vrijwilligers op ons regiokantoor vlakbij de haven in Huizen. Voor dit betekenisvolle en zinvolle werk zoeken wij een MEEWERKEND MANAGER MAGAZIJN Als manager geef je leiding aan een leuke groep collega vrijwilligers, maar helpt net zo hard mee. Je zorgt er voor dat onze klanten iedere week een gezond en volledig voedselpakket ontvangen. Jij hebt zicht op de voorraden en denkt mee welke producten moeten worden uitgegeven of wat bewaard dient te worden. Hierbij houd je rekening met de richtlijnen van voedselveiligheid. Ben je op woensdag van 10.00 tot 16.00 uur beschikbaar en ben je iemand die graag samen werkt en gedreven is ten aanzien van onze doelgroep, kom dan werken binnen ons team van enthousiaste vrijwilligers. Help jij ons door te gaan met ons werk en ben je na dit gelezen te hebben enthousiast geworden? Stuur dan een email met je motivatie en gegevens naar Isabelle en Ineke zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakings- gesprek. Wij kijken uit naar je reactie!

Structureel
Huizen

Magazijn medewerker

Voedselbank Gooi en Omstreken

WIL JIJ ONZE KLANTEN VAN DE VOEDSELBANK ONDERSTEUNEN IN ONS MAGAZIJN??? In ons magazijn in Huizen bereiden we de uitgifte voor van voedselpakketten voor ca. 390 gezinnen uit Huizen, Hilversum, Weesp, BEL, Soest en Baarn. Dit doe je samen met een aantal collega vrijwilligers op ons regiokantoor vlakbij de haven in Huizen. Voor dit betekenisvolle en zinvolle werk zoeken wij op woensdag van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur een: MAGAZIJN MEDEWERKER Samen met een gezellig team, bekijk je alle producten die wij gedoneerd krijgen en beslis je welke producten worden uitgegeven. Je maak de kratten met voedsel klaar die naar de uitgiftepunten gaan alwaar onze klanten hun voedselpakket ophalen. Wil jij het verschil maken, ben je een samenwerker en ben je betrokken, gedreven ten aanzien van onze doelgroep, kom dan werken binnen ons team van enthousiaste vrijwilligers. Help jij ons door te gaan met ons werk en ben je na dit gelezen te hebben enthousiast geworden? Stuur dan een email met je motivatie en gegevens naar Isabelle en Ineke op hrm@voedselbankgooi.nl zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakings- gesprek. Wij kijken uit naar je reactie! Voedselbank Gooi & Omstreken – 1271 EC Huizen –

Structureel
Huizen

Help alleenstaande zwangere tienermeisjes

Stichting

Voor onze Stichting Mabel's Cottage zijn wij op zoek naar een bestuurslid. Het huidige bestuur, 3 personen, is al wat ouder en wij willen graag een jonger bestuurslid om de continuïteit van onze stichting te waarborgen. Mabels Cottage ondersteunt een project in Sierra Leone, West Afrika waar alleenstaande tieners, jonge zwangere vrouwen worden geholpen bij een veilige zwangerschap. De organisatie in Sierra Leone heeft een tehuis waar zij 20 jonge vrouwen met hun baby kan opvangen, Zij kunnen er (tijdelijk) wonen, worden verzorgd en volgen een opleiding, zodat ze na de bevalling zelfstandig verder kunnen. Het is een succesvol project, waar de medewerkers in Sierra Leone steeds op zoek zijn om, met steun van de stichting, zelfvoorzienend te zijn. Het bestuur houdt (ook online) voortdurend kontakt met elkaar en met de medewerkers in Sierra Leone en komt ongeveer 2 x per jaar bij elkaar voor een algemene bestuursvergadering. Ben je geïnteresseerd dan kun je contact opnemen met Stichting Mabel's Cottage. Zie onze website www.Mabelscottage.org

Structureel
Huizen, Blaricum, Weesp

Gezelligheid kent geen tijd!

Koninklijke Visio locatie Bovenweg

Hou je van gezelligheid en op stap gaan? De cliënten van Visio ook, maar kunnen dit niet alleen. Zij gaan graag naar de kermis, het theater, steden bezoeken, de bioscoop, winkelen of ergens lekker lunchen. Wil je iemand een leuke tijd bezorgen en heb je eens in de 2 à 3 maanden tijd(of vaker), dan zijn wij op zoek naar jou! Jij kunt aangeven hoe vaak je beschikbaar bent en wat je leuk vindt om te doen. Wij, Tanja en Kristel, komen graag in contact.

Structureel
Huizen

Medewerker Scholenteam Voedselbank

Voedselbank Gooi en Omstreken

Heb jij affiniteit met de doelstelling van de Voedselbank en vind je het leuk deze over te brengen aan jongeren? Dan zoeken we jou voor ons scholenteam van de Voedselbank Gooi en Omstreken. Het scholenteam is verantwoordelijk voor het geven van voorlichting en het organiseren van inzamelingsacties op scholen binnen onze regio. Voor het geven van deze voorlichting/presentaties op zogenaamde goede doelenmarkten zoeken wij iemand die kan assisteren. Versta jij de kunst om jongeren met een presentatie te bereiken? En ben jij enthousiast hiervoor? Lees dan gauw verder of neem direct contact met ons op. Dit ga je doen: • In overleg met de voorzitter van het scholenteam, word jij ingezet bij het geven van presentaties/ voorlichting. • je inventariseert wat de inhoud moet worden van de presentatie en stemt folders/ flyers hierop af. • de presentatie wordt tijdens een gastles gegeven. • je stemt af met de school hoeveel tijd er beschikbaar is en wat voor soort actie er plaats moet vinden: het inzamelen van goederen, een sponsorloop of inzamelen van statiegeld. • je bent het 1e aanspreekpunt voor de school en overlegt over het aantal leerlingen dat ingezet gaat worden en welke producten er nodig zijn voor de Voedselbank. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kratten die door onze afdeling Logistiek en Transport worden gebracht en gehaald. • je zet daar waar nodig media in: schoolkrant, nieuwsflits, facebook. Dit is jouw profiel: • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. • je bent accuraat. • je bent bekend met Excel en Word. • je vindt het leuk om een presentatie, gastlessen of voorlichting te geven en hebt het talent om onze missie over te brengen aan jongeren. Wij bieden je: De kans een bijdrage te leveren aan een relevant doel in een team van enthousiaste collega’s. Werkzaamheden kunnen eventueel deels vanuit huis worden gedaan. Help jij ons door te gaan met ons werk? Mail dan je reactie naar Ineke en Isabelle via HRM@voedselbankgooi.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Als je eerst nog vragen hebt, bel ons dan op 035-5339778 of kijk op www.voedselbankgooi.nl. Wij kijken uit naar je reactie en nemen contact met je op!

Structureel
Huizen

Kleding - voetbalshop

HSV De Zuidvogels

De kledingcommissie zoekt uitbreiding. Deze commissie zorgt ervoor dat elk seizoen alle spelers, jong en oud in ons mooie tenue lopen. Spelers krijgen het tenue in bruikleen. De commissie is verantwoordelijk voor het uitdelen van de kleding. Spelers kunnen hun kleding gedurende het seizoen ruilen. Daarnaast beheer je de webshop van de club, bestel je kleding en koop je leuke producten voor de merchandise-shop. Als vrijwilliger kom je in een warm bad. Vrijwilligers worden regelmatig in het zonnetje gezet en we sluiten het seizoen gezellig af met een feest of BBQ.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Huizen

Administratief medewerker

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven is een snel groeiende landelijke organisatie die culturele activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. . Je bent als 'visitekaartje' van Vier het Leven onmisbaar binnen de organisatie! De functie in het kort: - Controleren theaterfacturen - Controleren declaraties vrijwilligers - Debiteurenbeheer - Bijhouden e-mailbox Wij vragen - Zelfstandig kunnen werken - Klantvriendelijk en servicegericht zijn - Affiniteit met ouderen - Minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar. Planning van de diensten in overleg Wij bieden - Je maakt deel uit van een sociaal en gezellig team - Je draagt bij aan ons gezamenlijke doel: het verminderen van eenzaamheid onder ouderen - Je krijgt een inwerkperiode met training vanuit Vier het Leven - Periodieke trainingen, bijeenkomsten en regelmatig werkoverleg Herken jij jezelf in bovenstaande? Neem dan contact op met Angelina, financieel manager.

Structureel
Huizen

Vrijwilliger Servicecentrum

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven is een snelgroeiende landelijke organisatie die culturele activiteiten en theaterbezoeken voor ouderen organiseert. Wij zoeken versterking voor ons servicecentrum in Huizen. Op het servicecentrum verwerken wij de reserveringen (vanuit het hele land), schrijven nieuwe deelnemers in, hebben veelvuldig telefonisch contact met de ouderen en houden ons bezig met overige administratieve werkzaamheden. Op het kantoor in Huizen zijn er per dag een aantal vrijwilligers werkzaam. De werkzaamheden worden gecoördineerd door de coördinator reserveringen. De functie in het kort: Administratieve afhandeling van reserveringen, nieuwe inschrijvingen, telefoonnotities, terugbelverzoeken, binnenkomende en uitgaande post, e-mail, etc. Je handelt allerhande vragen af en hebt hierbij contact met de desbetreffende regiomanagers, locatiecoördinatoren, vrijwilligers , deelnemers en telefonisten. Belangrijkste activiteiten: - Het maken van reserveringen en verdere administratieve werkzaamheden in ons automatiseringssysteem - Het doorspelen van urgente zaken naar de coördinatoren en/of vrijwilligers van de uitjes. - Het vastleggen van de vragen en de ondernomen acties in onze database. Wij vragen: - Ervaring met administratieve werkzaamheden. - Accuraat en nauwkeurig kunnen werken - Computervaardig, bij voorkeur ook met een CRM-systeem. - Goede communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem - Je neemt graag initiatief en je werkt zowel goed zelfstandig als in een team. - Een klantvriendelijke en servicegerichte houding. - Je kan zelfstandig beslissingen nemen en bent stressbestendig. - Affiniteit met ouderen. Minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar (3,5 uur). Planning van de diensten in overleg. (wij zijn op dit moment vooral op zoek naar vrijwilligers voor de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag) Wij bieden jou: - Een sociaal en gezellig team. - 2 keer per jaar een gezellige borrel met het gehele team van het servicecentrum. - Je draagt bij aan een mooi maatschappelijk doel: het verminderen van eenzaamheid onder ouderen. Handig om te weten: - De werkzaamheden worden verricht vanuit het kantoor in Huizen. - Er zijn periodieke trainingen, bijeenkomsten, regelmatig werkoverleg en natuurlijk een inwerkperiode met on-the-job training. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Immy, coördinator reserveringen. email:immy@4hetleven.nl

Structureel
Jongeren