Direct naar de inhoud van deze pagina

Demi & Kindervakantieweek

Sommige kinderen zie je in zo’n week echt opbloeien!

Groepsleider bij Kindervakantieweek Huizen

Dit jaar doe ik voor de 10e keer mee aan de Kindervakantieweek in Huizen! De Kindervakantieweek wordt georganiseerd in de laatste of de één na laatste week van de zomervakantie. Tijdens de kindervakantieweek ben ik groepsleider van een groep kinderen. Samen met onze groep bouwen wij een hut, verven wij de hutten en begeleid ik hen bij spelletjes en activiteiten. De afgelopen drie jaar heb ik samen met een vriendin de verantwoordelijkheid genomen voor het activiteitenteam. Dit team is verantwoordelijk voor de aankleding van het thema, de invulling van de activiteiten zoals de hutten bouwen en ontwerpen van de sport en spel dag en knutselwerkjes.

Tien jaar geleden ben ik bij de Kindervakantieweek terecht gekomen door mijn maatschappelijke stage die ik in 3 MAVO moest lopen. Ik vond dit zo leuk, dat ik ben blijven hangen. Ik plan zelfs mijn vakantie om de Kindervakantieweek heen en vraag een extra week vrij om er ieder jaar weer bij te kunnen zijn.

Ik studeer op dit moment nog aan de PABO aan de Hogeschool in Utrecht, in mijn derde jaar en gelukkig is de Kindervakantieweek goed te combineren. Wat de Kindervakantieweek voor mij echt uniek maakt is de sfeer. De kids zijn vrolijk, sluiten nieuwe vriendschappen en zijn de hele dag buiten. Ook de grote groep vrijwilligers zijn super enthousiast en zetten zich 200% in voor de kinderen! Door de Kindervakantieweek heb ik ook een grote vriendengroep over gehouden. Door de fijne sfeer, goede organisatie en de grote lading gezelligheid ben ik na mijn maatschappelijke stage blijven hangen.. en voor je het weet ben je zo tien jaar verder!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen