Direct naar de inhoud van deze pagina

Demi & Kindervakantieweek

Sommige kinderen zie je in zo’n week echt opbloeien!

Groepsleider bij Kindervakantieweek Huizen

Ik ben al acht jaar vrijwilliger bij de Kindervakantieweek in Huizen. De Kindervakantieweek wordt georganiseerd aan het einde van de zomervakantie. Dan ben ik groepsleider van een groep kinderen; ik breng de hele week met hen door en begeleid hen bij spelletjes en activiteiten. Sinds twee jaar zit ik samen met een vriendin in het activiteitenteam. Wij zijn verantwoordelijk voorde aankleding van het thema, de invulling van de activiteiten zoals hutten bouwen en wij ontwerpen de sport activiteiten en de knutselwerkjes.

Ik ben hier ooit terecht gekomen door mijn Maatschappelijke Stage die ik in 3 VMBO moest lopen. Ik vond het zo leuk en ben sindsdien ieder jaar weer van de partij. Ik plan mijn vakanties er omheen en neem zelfs een extra week vrij om er ieder jaar bij te kunnen zijn. Nu volg ik de opleiding leraar basisonderwijs aan de HU in Utrecht (PABO).

Wat het hier voor mij uniek maakt is de sfeer. De kids zijn vrolijk, kunnen lekker buiten spelen en sluiten nieuwe vriendschappen. Sommige kinderen zie je in zo'n week echt opbloeien. Dat is fantastisch om te zien. Het team van vrijwilligers is enthousiast en ieder jaar erg gezellig. Ik heb hier een grote vriendengroep aan overgehouden. Door de fijne sfeer en de gezelligheid ben ik toen blijven hangen en voor je het weet ben je acht jaar verder!

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen