Direct naar de inhoud van deze pagina

Even voorstellen: Jolanda

Regina heeft 'de pot met goud' aan mij overgedragen

Per 1 juni 2018 ben ik gestart bij de Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar.

Ik volg daarmee Regina Bruins op die als directeur na ruim 30 jaar afscheid heeft genomen. Regina heeft de "pot met goud" overgedragen. Aan mij is nu de dankbare taak om samen met het team de volgende stappen te maken.

Ik vind het een fantastische uitdaging om met een groep bevlogen collega's verder te bouwen aan een mooie organisatie waar zingeving, verbinding en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Dit alles om een bijdrage te leveren aan een mooier, betrokken en verbindend Huizen.

Vanuit mijn persoonlijke waarden ben ik de gesprekken aangegaan met de vrijwilligerscentrale. Het beeld dat werd geschetst van een energieke en volop in beweging zijnde moderne organisatie maakte mij nieuwsgierig en enthousiast. Ik ben blij dat er een match is ontstaan.

De afgelopen jaren heb ik mijn rugzak gevuld in de profit en non-profit sector (o.a. arbozorg, publiek en privaat onderwijs en kinderopvang) . Ook heb mooie reizen mogen maken voor het werk, en ook privé. Alleen en samen met mijn man (Roland Rosé) en twee dochters (13 en 9).

Mijn waardering gaat uit naar alle vrijwilligers die zich op vele momenten inzetten en op deze manier een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Letterlijk door een "handje te helpen" . Ik vind het belangrijk om persoonlijk met vrijwilligers, collega's en partners van de vrijwilligerscentrale in verbinding te staan. Daarom wil ik graag elke vrijwilliger en partner van de vrijwilligerscentrale blijven betrekken bij de toekomst van de Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar.

De komende maanden zal ik mijn oor te luisteren leggen om meer te leren over de organisatie. Ik wil graag samen kijken waar de kansen liggen en deze benutten om deze in het toekomstkompas van de Vrijwilligerscentrale mee te nemen. Daarom verheug ik mij er op om ook jouw verhaal, beleving, ervaring, gedachtes, ideeën en feedback te horen.

Rest mij niets anders dan te vertellen dat ik met veel enthousiasme aan de slag ben gegaan en dat ik er naar uit kijk om je te ontmoeten.

Jolanda Westrum

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen