Direct naar de inhoud van deze pagina

Gun het een ander gratis

Gun het een ander gratis
"Samen staan we sterk! Voor elkaar en met elkaar"

Het verhaal van Hans en Daniëlle

Gun het een ander gratis (Huizen) is er voor iedereen die in financiële nood zit. Hans en Daniëlle van Hoorn verzamelen via hun Facebookgroep voedselwaren, huisraad, kleding en andere producten in om deze weg te geven aan mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Deze hulp is vooral nu in de decembermaand met de feestdagen van harte welkom.

Want namelijk niet iedereen komt in aanmerking voor de voedselbank of hulp van instanties. Dit soort dingen zijn hartverscheurend vertellen Hans en Daniëlle. Voor die mensen willen wij er zijn. Wij willen tegenhouden dat mensen verder in de ellende zakken. Hen tijdelijk helpen zodat ze weer ruimte krijgen om te ademen. Er zijn kinderen die zich ziek melden op school wanneer ze jarig zijn omdat zij helaas niks hebben om uit te delen of uitgebreid te vieren. Wanneer wij dat horen komen we in actie op de Facebookgroep om cadeautjes en snoep in te zamelen zodat zij een leuke verjaardag kunnen vieren. Wij regelen ook grotere evenementen zoals een sinterklaasfeest waar dit jaar tientallen gezinnen bij konden zijn! Nu zijn we druk bezig met pakketten voor de kerstdagen waar extraatjes zoals kerstkransjes en kerstversiering in zitten.

“Een geweldige dag vol met gelach en plezier; daar doen wij het voor”

Momenteel is Gun het een ander nog een facebookgroep maar er zijn grote plannen voor de toekomst. Wij zijn vooral op zoek naar een locatie, koelingen en stellingkasten om alle gedoneerde spullen in op te slaan. Het is mooi om te zien hoe Huizen er voor elkaar is!

Ben je geïnspireerd en zou je graag willen helpen tijdens de feestdagen of in de toekomst? Reageer hier op hun hulpvraag

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen