Direct naar de inhoud van deze pagina

Maatjes voor organisaties

Wij verbinden vrijwilligers (maatjes), hulpvragers en maatschappelijke organisaties met maatjesprojecten. Zoek je nieuwe deelnemers voor een maatjesproject, een maatje voor een cliënt of heb je een andere hulpvraag? Registreer je dan als professional op dit platform en plaats een hulpvraag in de categorie 'Maatjes'.

Registreren en maatje aanvragen


Eenzaamheid omdenken

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft. Dat geldt ook voor eenzaamheid: als je een maatje zoekt, word je vanzelf een maatje voor de ander. Maar ook andere soorten vrijwillige inzet kunnen geschikt zijn om eenzame gevoelens te verminderen. Ben je benieuwd wat passend is voor jouw cliënt? De kans groot dat je hier direct iets geschikt vindt!

In Huizen is een werkgroep opgericht speciaal tegen eenzaamheid, Onder de Mensen Huizen. Je kunt er hier meer over lezen.

Deelnemen met maatjesproject

Elke maatschappelijke organisatie en iedereen die een maatje zoekt, is welkom op dit platform. Je vindt hier alle openstaande maatjes aanvragen. Staat die van jou er nog niet tussen? Registreer je als professional en plaats eenvoudig een vraag in de categorie 'Maatjes'.

"Enthousiast?"

Ben je enthousiast geworden en wil je ons helpen om voor iedereen een maatje te vinden? Deel deze pagina dan met je netwerk met de social media buttons bovenaan deze pagina!

Maatjes_Gezocht_header