Direct naar de inhoud van deze pagina

Maatjes als organisatie regelen

Wij verbinden vrijwilligers (maatjes), hulpvragers en maatschappelijke organisaties met maatjesprojecten. Zoek je nieuwe deelnemers voor een maatjesproject, een maatje voor een cliënt of heb je een andere hulpvraag? Registreer je dan als professional op dit platform en plaats een hulpvraag in de categorie 'Maatjes'.

Registreren en maatje aanvragen


Eenzaamheid omdenken

Huizen is een sociale gemeente waar veel mensen zich bij elkaar betrokken voelen. Toch is het aantal mensen (jong en oud) dat zich eenzaam voelt in Huizen minstens net zo groot als elders in ons land. Hoe komt dat en kunnen we er iets aan doen? In Huizen is een werkgroep opgericht speciaal tegen eenzaamheid, Onder de Mensen Huizen. Je kan er hier er meer over lezen.

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft. Dat geldt ook voor eenzaamheid: als je een maatje zoekt, wordt je vanzelf een maatje voor de ander.

Maar ook andere soorten vrijwillige inzet kunnen geschikt zijn om eenzame gevoelens te verminderen. Ben je benieuwd wat passend is voor jouw cliënt? De kans groot dat je hier direct iets geschikt vindt!


Maatjes_Gezocht header


Veelgestelde vragen

Kan ik mijn organisatie ook aanmelden?

Ja dat kan. Registreer je als professional. Een maatjes aanvraag plaats je heel eenvoudig door een hulpvraag te plaatsen in de categorie 'Maatjes'.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Hier lees je er alles over!

Deelnemen met maatjesproject

Elke maatschappelijke organisatie en iedereen die een maatje zoekt, is welkom op dit platform. Je vind hier alle openstaande maatjes aanvragen. Staat die van jou er nog niet tussen? Registreer je als professional en plaats eenvoudig een vraag in de categorie 'Maatjes'.

"Enthousiast geworden?"


Ben je enthousiast geworden en wil je ons helpen om voor iedereen een maatje te vinden? Deel deze pagina dan met je netwerk met de social media buttons bovenaan deze pagina!

Maatjes_Gezocht_header