Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerscentrale Huizen

Vrijwilligerscentrale Huizen is specialist op het gebied van vrijwilligerswerk. Wij adviseren, verbinden en bemiddelen met als doel: een mooier, socialer Huizen. Voor iedereen! Sinds januari 2018 is Huizenvoorelkaar een onderdeel van de vrijwilligerscentrale. Je kunt van ons de vertrouwde dienstverlening blijven verwachten!

Naast Huizenvoorelkaar heeft de Vrijwilligerscentrale Huizen nog meer werkgebieden in huis:

 • Advies voor iedereen
  Werk je bij een organisatie en heb je vragen over het vinden van vrijwilligers, wet- en regelgeving, training of vrijwilligersbeleid? Of loop je met ideeën rond om (ergens) iets te veranderen of verbeteren? Wij denken graag met je mee.
 • Thuishulp
  Hulp van een vrijwilliger bij je thuis. In situaties waarbij andere hulp niet haalbaar of betaalbaar is, staan onze vrijwilligers voor je klaar. Thuishulp bemiddeld voor praktische hulp maar is er ook voor langdurige ondersteuning. Kijk hier voor meer informatie.
 • Maatschappelijke Stage
  Jong geleerd is oud gedaan. Leerlingen lopen stage bij non-profit organisaties. Als stagemakelaar ondersteunen wij deelnemende organisaties en middelbare scholen.
 • Betrokken Ondernemen
  Lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties helpen elkaar met kennis, menskracht, middelen en netwerken. Wij adviseren over werknemers-vrijwilligerswerk en organiseren het Maatschappelijk Diner.
Op onze website vind je meer informatie over onze werkzaamheden en activiteiten.